HOOG KWALITEIT & LAGE PRIJZEN!

VERZENDING IN HEEL NEDERLAND

GRATIS ADVIES & HELPDESK

GROOTHANDEL & SHOWROOM 

SOBIK De Bouwmaterialen & Afbouwcentrum

SOBIK De De groothandel voor bouwmaterialen levert al meer dan 15 jaar door heel Nederland. Als ervaren groothandel onderscheiden wij ons door onze kwaliteit, diversiteit en voordelige prijzen. SOBIK DeBouwmaterialen.nl beperkt zich namelijk niet het verkoop van materialen maar ook biedt SOBIK advies, onderhoud bouwwerkzaamheden. SOBIK levert alle bouwmaterialen voor uw verbouwing en decoratie. U kunt ook bij ons terecht voor meest gezochte afbouwmaterialen zoals laminaat, tegels, ondervloer, randafwerking, lijmen en kitten, verf, sanitair en gereedschappen. SOBIK beschikt alle soorten afbouw materialen. U kunt gemakkelijk via de webwinkel bestellen en laten bezorgen of u kunt zelf langs komen en zien binnen showroom & winkel in Amsterdam-Noord.

Laminaat & Tegel & Plinten Groothandel in Amsterdam

Bij Sobik Bouwmaterialen B.V. vindt u meer dan 300 soorten laminaat. Allemaal topmerken. Direct uit voorraad leverbaar. Stunt prijzen. Wij onderscheiden ons door alleen met de absolute top merken te werken zoals Quickstep, Kronoswiss, Egger, Classen, Kaindl, Kronotex en vele meer. Door goede relaties met de fabrieken, kopen wij direct van de fabriek. Hierdoor is er geen tussen handel. Wij vragen minimale marges en zo is het maximale rendement voor u!

Brede assortiment, scherpe prijzen

SOBIK is een groothandel in afbouwmaterialen in Noord-Holland. Al jaren hanteren wij scherpe tarieven voor hoog kwalitatieve A-merk materialen voor uw woning, kantoor of winkel. Wij verkopen aan zakelijke en particuliere klanten voor de lage groothandelsprijzen. Heeft u een grote bestelling? Vraag een vrijblijvend offerte aan! Bestel al uw afbouwmateriaal en SOBIK bezorgt het op uw adres!

Prijs en kwaliteit

Onze producten zijn door eigen fabriek geproduceer. De producten zijn altijd van A-kwaliteit met garantie. Omdat wij groot afnemen en op groot aantallen verkopen kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren. U als consument of zakelijke klant kun je zeker zijn van goed kwaliteit en laag prijs. 

Service

SOBIK staat garant voor een snelle levering op uw gewenste locatie. Ook heeft u standaard 15 dagen zichttermijn en minimaal 1jaar garantie. In onze showroom in Amsterdam heeft u de mogelijkheid om de meeste materialen zelf te zien, voelen en testen. Vragen? Bel, chat, mail of kom een keertje langs in onze showroom!