HOOG KWALITEIT & LAGE PRIJZEN!

VERZENDING IN HEEL NEDERLAND

GRATIS ADVIES & HELPDESK

GROOTHANDEL & SHOWROOM 

Boormachines

DE KRACHTPATSERS VAN EIBENSTOCK

Het boormachine programma van Eibenstock bestaat uit bijzonder krachtige en duurzame machines. Ze worden gebruikt voor het boren van grote gaten in staal, aluminium, plastic, hard en zacht hout. Alle machines worden gekenmerkt door hun robuustheid voor continu gebruik en hoge betrouwbaarheid. Zowel de machines met 2 - of 4-versnellingen als en de machines met aanloopschakelaar of elektronische regeling bieden de mogelijkheid om snelheid optimaal aan te passen aan de toepassing voor zowel gebruik in de hand als in een boorstandaard. De machines voor een boordiameter vanaf 23mm zijn uitgevoerd met een mechanische slipkoppeling. De boormachines worden hoofdzakelijk gebruikt in de metaalbewerking, staalbouw en in timmer -en houtverwerkende bedrijven.

Weergegeven:
Sorteren op:

1100 WATT BOORMACHINE EHB 16/2.4 S R/L

Krachtige 1100 Watt boormachine, rechts- en linksdraaiend, met 2 versnellingen en traploos regelbaar toerental, geschikt voor het boren in hout en sta..

€329,00

1150 WATT BOORMACHINE EHB 16/1.4 S R/L

Krachtige 1150 Watt boormachine, rechts- en linksdraaiend, met traploos regelbaar toerental, geschikt voor het boren in hout en staal.Technische gegev..

€209,00